Policijska stanica u Novom naselju

U Novom naselju, delu grada Novog Sada, koji ima visoku stopu kriminaliteta, a nema policijsku stanicu, jutros je počelo sa radom policijsko odeljenje.

Izvor: Beta

Subota, 28.02.2015.

12:19

Default images
Foto: Beta, arhiva

U tom delu grada noćas su ubijeni šef veterničke kriminalne grupe Nenad Opačić i njegova supruga, a policijsko odeljenje poslato je u Novo naselje jutros po naredbi ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

"Načelniče, jedno odeljenje policije opšte nadležnosti da se uputi od sutra na Novo naselje", rekao je Stefanović juče načelniku novosadske policije Siniši Radakoviću na sednici Pokrajinskog saveta za bezbednost u Skupštini Vojvodine.

On je na taj način odgovorio na apel člana Pokrajinskog saveta za bezbednost Aleksandra Grmuše iz Demokratske stranke, koji je rekao da se o otvaranju policijske stanice na Novom naselju daju različita obećanja iz Vlade Srbije u poslednjih sedam-osam godina.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je jutros da je gradska vlast spremna da pomogne u svakom smislu da policijska stanica na Novom naselju proradi u punom kapacitetu.

"Za nas je ključno pitanje bezbednosti građana na Novom naselju, jednom od najvećih delova grada, koji godinama čekaju da dobiju Policijsku stanicu i nadam se da će na ovaj način pripadnici policije bili daleko prisutniji na ulicama u ovom delu grada", rekao je Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: