"Reforme za efikasniju policiju"

Ministar policije Nebojša Stefanović poručio je da su prioriteti tog ministarstva reforme koje će osigurati veću bezbednost građana i veću efikasnost policije.

Izvor: Tanjug

Petak, 27.02.2015.

22:19

Default images
Foto: Tanjug

On je na tribini "Bezbednost građana" ukazao da u policiji neće biti mesta za one koji se dogovaraju sa kriminalcima, sede sa narkodilerima, koji "iako imaju platu kao normalni gradjani, imaju kuće od šest spratova".

Stefanović je zatražio podršku i razumevanje za najčestitije i najispravnije pripadnike MUP jer su, kako je rekao, oni heroji policije.

Govoreći o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na kojima se aktivno radi, on je ukazao da ogroman broj građana vozi pod dejstvom alkohola.

Podsetio je da je nedavno usvojen Zakon o oružju koji predviđa da svi koji imaju dozvolu svakih pet godina moraju proći lekarski pregled kako bi se utvrdilo da li su psihofizički sposobni za oružje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: