Lamli: Srbija konstantno napreduje

Predstavnica poslaničke grupe prijateljstva sa Srbijom u britanskom parlamentu Karen Lamli izjavila je da je Srbija lider u regionu i da svaki dan napreduje.

Izvor: Beta

Petak, 27.02.2015.

19:22

Default images

Ona je danas razgovarala sa šefom poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoranom Babićem o usvojenim zakonima, posebno o Zakonu o radu i Zakon o privatizaciji, saopštila je Narodna Skupština Srbije.

Lamli je pohvalila Vladu Srbije i ocenila da se sada u Srbiji primećuje "veća ekonomska stabilnost" i da zemlja konstantno napreduje.

"Sigurna sam da će Srbija biti shavćena kao jedna od vodećih zemalja u regionu, posebno za investicije", izjavila je Lamli.

Lamli je kazala da su investitori zainteresovani za Investicioni forum Srbije u Londonu i da u cilju dalje promocije planira organizovanje Dana Srbije u Britanskom Parlamentu, gde bi predstavnici srpskih kompanija imali priliku da britanskim investitorima predstave svoj rad, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: