Vučić: Verujem u izveštaj Saveta

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje u izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije u vezi s vlasništvom u medijima.

Izvor: Tanjug

Petak, 27.02.2015.

17:02

Default images
Foto: Tanjug

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara na Bežanijskoj kosi, rekao da veruje sve što kažu "Radulovićevi i Šešeljevi savetnici".

Na primedbu da je reč o organu Vlade Srbije, Vučić je ponovio da veruje tom organu.

"Da sam rekao da im ne verujem, rekli biste da vršim pritisak. Sve im verujem i poštujem ih sve", rekao je Vučić.

Upitan da li ima problem s tim što se pojedini političari i njihovi rođaci navode kao vlasnici medija, Vučić je odgovorio da je video napade na ministra odbrane Bratislava Gašića i da zna da je on vlasnik televizije već 25 godina.

"Čovek ima 25 godina svoju televiziju. Upoznao sam ga kada sam išao kod njega na televiziju pre deset ili 12 godina", rekao je Vučić.

Savet za borbu protiv korupcije izrazio je zabrinutost zbog toga što je medijska scena u Srbiji "devastirana" tabloidizacijom i relativizacijom ozbiljnih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: