SAD: Nađen tunel za prenos droge

Američki policajci otkrili su tunel za krijumčarenje droge koji povezuje mali grad u Arizoni sa Meksikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

18:21

Default images
Foto: printscreen

Lokalna policija u gradu Bizbi, u Arizoni, nedavno je dobila obaveštenje od federalne policije da postoji sumnja da će kroz ovaj grad da bude transportovana velika količina droge.

Nakon što je u ponedeljak zaustavljen kamion zbog saobraćajnog prekršaja, policija je otkrila veliku količinu marihuane, u vrednosti preko tri miliona dolara.

Dvojica muškaraca su uhapšena, a pretražujući kuću jednog od njih, policija je u dvorištu pronašla i dobro izgrađen tunel.

Kako prenosi Independent, tunel sadrži hidraulični lift, električno osvetljenje i improvizovani ventilacioni sistem, a veruje se da je bio u upotrebi već neko vreme.

Meksička policija nije umešana u istragu i ispitivanje tunela.

Ovo nije prvi put da je takav tunel pronađen, iako je je ovaj izazvao pažnju zbog svoje neobične strukture, piše Independent.

AP je 2013. godine objavio izveštaj u kojem je navedeno da je od 1990. godine nađeno stotinu tunela koji spajaju SAD i Meksiko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: