"SPS treba više da brani Vladu"

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da bi članovi kabineta iz SPS trebalo više da brane ekonomske poteze vlade.

Izvor: Beta, Veèernje novosti

Četvrtak, 26.02.2015.

23:52

Default images
Foto: Beta, arhiva

"Kada se sprovode teške ekonomske reforme, svi u vladi moraju jasno i nedvosmisleno da brane tu politiku. Ne može neko više o tome da govori, a neko manje", rekla je Zorana Mihajlović u intervjuu za "Večernje novosti".

Na pitanje da li smatra da socijalisti nisu dovoljno branili ekonomske poteze vlade, Mihajlovićeva, koja je i potpredsednica najjače stranke vladajuće koalicije, Srpske napredne stranke (SNS), rekla je da je trebalo da ih brane više.

"To je sigurno", rekla je ona.

Govoreći o poseti bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, koji je pojedinim članovima vlade održao predavanje u Beogradu, Zorana Mihajlović je rekla da "ne razmišlja" o njegovoj ulozi u bombardovanju SR Jugoslavije.

"Ne razmišljam o tome. Zanimalo me je kako je prevazilazio probleme u reformama. Inače, niko nije nikada rekao da je lepo što je Bler pozivao na bombardovanje Srbije", rekla je ona i dodala da ta poseta nije bila obavijena velom tajne, već su to "mediji napumpali".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: