Kairo: Bombaški napad na policiju

U severoistočnom predgrađu Kaira je ubijen jedan oficir u novom bombaškom napadu na policiju za koji je odgovornost preuzela džhadistička grupa.

Izvor: Tanjug

Petak, 13.02.2015.

18:40

Default images

U istom napadu je ranjeno sedam policajaca i jedan civil, javio je AFP.

Napad se dogodio u četvrti Aim Šamsu, a odgovornost su na Tviteru preuzeli pripadnici grupe Ajnad Masr (Egipatski vojnici) koja tvrdi da je uspela da uđe u dobro zaštićenu zonu u kojoj se nalazi policijska komanda u četvrti i izvela napad na patrolu .

Kapetan Mustafa Čmeis iz interventnih snaga podlegao je ranama u bolnici nakon što je teško ranjen u eksploziji bombe - saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Veliki broj napada izveden je na snage reda u Egiptu otkako je vojska smenila i uhapsila predsednika Muhameda Morsija, podsetio je AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: