"Dolazak Vučića otvara mogućnosti"

Portparol hrvatske predsednice rekao je da je dolazak premijera Srbije na inauguraciju gest koji najavljuje kvalitetnu saradnju dve države.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.02.2015.

22:16

Default images

Mladen Pavić je istakao da dolazak Aleksandra Vučića otvara mogućnosti i najavio da će on i Kolinda Grabar Kitarović imati sastanak po završetku ceremonije.

On je rekao da je hrvatskoj predsednici "drago jer premijer Srbije Aleksandar Vučić dolazi na inauguraciju", ali i napomenuo da to "ne znači da će biti nekakve razlike u tretmanu i prijemu".

"Svaki gost je dobrodošao", rekao je portparol Grabar Kitarovićeve za list "Danas".

Pavić je, navedeno je na sajtu lista, kazao da je Vučić zatražio bilateralni sastanak sa hrvatskom predsednicom.

"Srpski premijer je zatražio bilateralni sastanak sa Kolindom Grabar Kitarović. Sastanak će biti održati nakon ceremonije inauguracije u palati Dverce", rekao je portparol hrvatske predsednice, napominjući da je po završetku svečanosti predviđen čitav niz bilateralnih sastanaka.

Premijer Srbije je danas rekao da će putovati u Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: