Glavaš plaća širenje mržnje na FB

Branimir Glavaš, koji je nedavno pušten iz zatvora, platio je reklamu na Fejsbuku kako bi ponovo širio mržnju, piše hrvatski Index.hr

Izvor: index.hr

Sreda, 11.02.2015.

11:25

Default images
Foto: Screenshot-Facebook

Glavaš je preko službene stranice na Fejsbuku, koju vodi njegov sin Filip, pokrenuo hajku protiv Milorada Pupovca.

"Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini...", piše u Glavaševoj objavi uz koju stoji i fotografija.

Ova se poruka pojavila na Fejsbuku i onima koji nisu "lajkovali" Glavaševu stranicu na Fejsbuku.

Oznaka "sponsored" pokazuje da su moderatori Glavaševe stranice, kako bi ih videlo što više korisnika Fejsbuka, odlučili da svoju hajku protiv Pupovca pretvore u plaćeni oglas.

Vanraspravno veće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je zahtev Tužilaštva da se Branimiru Glavašu ponovo odredi istražni zatvor.

Prethodno je Ustavni sud Hrvatske ukinuo pravosnažnu presudu za ratne zločine po kojoj je Glavaš služio kaznu u BiH, pa je on pušten iz zatvora i vratio se u Hrvatsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: