BG: Napadnuta dvojica komunalaca

Dvojica komunalnih policajaca A.O. i D.Č. povređeni su u tuči koja je izbila zbog toga što ih je jedan građanin snimao prilikom kontrole karata na Banovom brdu.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 05.02.2015.

13:52

Default images

Kako je saopštio MUP, njih je napao jedan muškarac oko 9.15 u Požeškoj ulici, a policija je privela napadača u policijsku stanicu na Čukarici.

A.O. je zadobio povredu jagodične kosti, dok je D.Č. zadobio posekotine na ruci i povredu noge.

Portparolka Kliničkog centra Srbije Aleksandra Berić rekla je da je D.Č. (50) poslat na kućno lečenje s lakšim telesnim povredama, a da je A.O. (36) upućen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju pri Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Prilikom kontrole utvrđeno je da jedna putnica nije imala kartu za prevoz, ali ni ličnu kartu, zbog čega su kontrolori zatražili pomoć prisutnih komunalnih policajaca.

Sve to je svojim mobilnim telefonom snimao je jedan od prolaznika kome su komunalni policajci prišli i zahtevali od njega da to prekine.

Nakon verbalnog usledio je i fizički sukob u kojem su komunalni policajci zadobili lakše povrede.

Načelnik Komunalne policije Beograda Nikola Ristić osudio je napad na dvojicu pripadnika Komunalne policije i rekao da takvo ponašanje pojedinaca nije način za prevazilaženje bilo kakvih problema.

"Komunalni policajci su svakodnevno izlozeni verbalnim uvredama i putem mejla dobijaju razne pretnje", rekao je Ristić istakavši da je i on dobio poruku kojom mu je zaprećeno smrću.

On smatra da mu je život ugrožen, a ta poruka je, kaže, procesuirana u MUP-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: