Pijani pacijent posekao tehničara

Ž. V. (29), tehničar zaposlen u Urgentnom centru, povređen je pošto ga je pacijent koji je primljen u ovu bolnicu posekao skalpelom po licu, piše “Blic“.

Izvor: Blic

Nedelja, 01.02.2015.

20:57

Default images
ilustracija: Beta

U Urgentnom centru su za "Blic" potvrdili da se napad dogodio, kao i da je tehničar, na sreću, zadobio samo lakše povrede.

“Što se tiče pacijenta koji je napao tehničara, sumnjamo da je bio pod dejstvom alkohola, ali tu informaciju i dalje ne možemo da potvrdimo, s obzirom da se nalazi na pregledu na odeljenju toksikologije“, kažu u Urgentnom.

U beogradskoj policiji za "Blic" kažu da je do napada u prostorijama Urgentnog centra došlo prilikom prebacivanja pacijenta u salu.

“Pacijent je u bolnicu stigao sa povredama glave, u vidno alkoholisanom stanju. Tehničara je napao u trenutku kada je kolicima trebalo da bude prebačen u salu kako bi njegove povrede bile snimljene rendgenom. Tehničar je zadobio posekotinu 10 centimetara dugačku“, rekli su za "Blic" u MUP-ovom birou za saradnju sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: