Napadnuta dva vozača GSP-a

Saobraćajni sindikat saopštio je da je noćas napadnut vozač GSP-a na liniji 704, kao i da je grupa mladića maltretirala putnike na liniji 706, a zatim i vozača.

Izvor: Beta

Nedelja, 01.02.2015.

10:50

Default images
Foto: Freeimages.com (Ilustracija)

Napad na vozača desio se nešto pre ponoći, a napadu je prethodila saobraćajna nezgoda, navodi se u saopštenju i dodaje da je putničko vozilo sustiglo autobus, a zatim je nekoliko osoba napalo i udarilo vozača.

Drugi incident desio se na Zelenom vencu gde je oko pet časova ujutru grupa alkoholisanih mladića maltretirala putnike autobusa koji je saobraćao na liniji 706.

"Jedan iz te grupe je čak na Zelenom Vencu pokušao da pokrene autobus tako što je seo za upravljač, ali u tome nije uspeo. Mladić je to pokušao dok se vozač prijavljivao otpravniku", navode iz sindikata.

Autobus je zatim krenuo ka Batajnici, a kada ih je vozač Vladimir M. upozorio da prestanu sa agresivnim ponašanjem, nasrnuli su na njega, piše u saopštenju.

Sindikat navodi da je uviđaji policija obavila u oba slučaja.

U saopštenju se podseća i da je pre sedam dana brutalno pretučen vozač autobusa u bloku 44 na liniji 45, a da počinioci još nisu identifikovani.

Iz sindikata upozoravaju da je neophodno preduzeti nešto kako bi se zaštitilo saobraćajno osoblje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: