CG: Naterao lopova da se izvini

Andrija Đukanović iz Podgorice, “uhapsio” je lopova i odveo ga u policiju, nakon što je ovaj sugrađanki oteo torbicu, pišu podgoričke “Vijesti”.

Izvor: vijesti.me

Petak, 30.01.2015.

08:24

Default images

Nesvakidašnja jurnjava za lopovom Nikolom Radovićem dogodila se 24. januara, a iz policije je saopšteno je da je Radović tada počinio razbojništvo i krađu.

On je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici presreo B.P. napao je i oteo torbu, što je Đukanović čuo i krenuo da juri lopova.

”Trčao sam za njim i gledao da se nije sakrio u neki od ulaza, a onda sam ga video na drugom kraju igrališta. Potrčao sam ga i stigao, pokušao je da se odmakne, ali sam uspeo da mu uzmem torbu koju je ukrao”, prepričava Đukanović.

Ipak, razbojnik je uspeo da se otrgne i ponovo pobegne.

“Opet sam ga stigao i više mu nije bilo bežanja. Bacio sam ga na trotoar i razmišljao da zovem policiju, ali i o tome da gospođa, kojoj je torba oteta, čeka na Bulevaru. Zamolio sam nekoliko momeka da mi pomognu, lopova smo odveli kod gospođe da joj se izvini i vrati joj torbicu”, dodaje Đukanović.

Posle izvinjenja razbojnika su odveli u policijsku stanicu.

Nešto slično dogodilo se pre nekoliko meseci u Prokuplju, kada su trojica dečaka uspela da savladaju lopova koji je jednoj starici ukrao torbu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: