VICE: Kako sam zavoleo komunalce

Poslednjih dana u Beogradu su sve češće pritužbe građana na ophođenje Komunalne policije, koja zajedno sa kontrolorima sprečava korišćenje GSP bez karte.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

14:19

Default images

U operaciji učestvuju i specijalne jedinice komunalne policije, u narodu poznate i kao žardinjerije. Švercere nemilosrdno legitimišu, privode u policijske stanice radi utvrđivanja identiteta, pišu im se kazne.

Neki kažu da se pri ovim operacijama brižljivo vodi računa da se izbegnu grmalji, očigledni baksuzi, osobe sportskog izgleda i ostali "čvrsti momci", i da je umesto toga pažnja ovih združenih odreda koncentrisana na devojke i sredovečne žene, prema kojima je mnogo lakše primeniti silu.

Kompletnu priču pročitajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: