SPS podržava rad Vlade

Zamenik šefa Poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević izjavio je da ta stranka, koja je deo vladajuće koalicije, pruža punu podršku onome što radi Vlada Srbije.

Izvor: B92

Petak, 30.01.2015.

16:31

Default images
Foto: Tanjug

On je rekao da rekao da SPS radi na realizaciji ciljeva Vlade jer je to u najboljem interesu Srbije.

"Pružamo punu podršku u realizaciji onoga što su zacrtani ciljevi Vlade. Želimo da snosimo odgovornost i delimo vrednosti iz ekspozea premijera Aleksandra Vučića“, rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Milićević je istakao da je pitanje organizacije mitinga podrške premijeru pitanje za Srpsku naprednu stranku.

Poslanik SPS je rekao i da ta stranka optužbe na račun načelnika Generalštaba Ljubiše Dikovića vidi kao nastavak negativne kampanje protiv insitucije koja ima ogromno poverenje građana kako bi se postigla nestabilnost u državi, ali da se to neće dogoditi.

"Srbija je normalna, pravna, uređena država u kojoj funkconišu institucije i ubeđeni smo da neće doći do nestabilnosti i da sve ovo što se čini poslednjih dana neće narušiti ni političku ni ekonomsku stabilnost zemlje i neće sprečiti dalji napredak Srbije", rekao je Milićević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: