PS: Licemeran zahtev DS

Novosadski odbor Pokreta socijalista ocenio je zahtev Demokratske stranke, da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podnese ostavku, kao vrhunac licemerja.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.01.2015.

14:09

Default images

PS smatra da je saopštenje u kom se traži smena Vučevića vrhunac licemerja, jer je "upravo DS tokom svoje vladavine, najviše doprinela brojnim problemima koji muče građane Novog Sada", takodje poručujići da daje Vučićeviću potpunu podršku.

"Koliko licemeran treba biti pa u ime Bojana Pajtića optužiti Miloša Vučevića za nerad, stranačko zapošljavanje, zloupotrebu budžetskih sredstava, obračun sa političkim neistomišljenicima...", upitali su iz te partije.

Saopštenje novosadskih demokrata govori o dnu na kom se ta partija nalazi kada napada čoveka koji je za dve i po godine mandata za svoj grad uradio više nego što bi demokrate bile sposobne da urade za dve i po decenije, poručuju iz Pokreta socijalista.

Novosadski odbor Demokratske stranke zatražio je danas ostavku gradonačelnika Miloša Vučevića zbog, kako navode, nestručnosti i ne rešavanja nagomilanih problema Novosađana, kritikujući ga da je " jedino sposoban za svakodnevne obračune sa političkim neistomišljenicima".

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu odgovorio je demokratama da rukovodstvo DS "nikako nije merodavno da sudi o tome ko je sposoban da rukovodi gradom, a ko ne, pozivajući ih da ukažu na greške koje su njihovi ''kadrovi" pravili, kako bi što pre bili rešeni."

Gradski odbor DS iz Novog Sada zatražio je ostavku gradonačelnika Miloša Vučevića zbog, kako navode, nestručnosti njega i njegovog tima koji loše vode grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: