Kamion pregazio radnicu u rudniku

Radnicu majdanpečkog Rudnika bakra iz sastava RTB-a Bor Slavuju Stanić sinoć je pregazio teški kamion - damper nosivosti 150 tona, piše list preduzeća Kolektiv.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.01.2015.

10:03

Default images

Navodi se da je ta iskusna radnica, rukovateljka pumpne stanice, nastradala pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Ona je radila u drugoj smeni na odvodnjavanju rudnika, a njen nestanak primetile su kolege koje su na posao došle sat pre ponoći.

"Pošto je nisu zatekli na radnom mestu, a nije bilo ni njenog izveštaja o radu u prethodnoj smeni, slučaj je prijavljen nadležnima u Rudniku. Na trasi kojom teški kamioni prevoze rudu do drobljenja, jedan od vozača dampera primetio je neobičnu 'gomilu' na putu i jednu čizmu", navodi se u "Kolektivu".

O tragediji su odmah obavešteni tužilaštvo, policija i rudarska inspekcija, a okolnosti nesreće treba da razjasni istraga. Uviđaj je u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: