SNS: Vlast Pajtića primer nepotizma

Predsednik novosadskih naprednjaka Miloš Vučević saopštio je da je način na koji Bojan Pajtić vodi adminstraciju AP Vojvodine čist primer nepotizma.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.01.2015.

16:29

Default images
Foto: Beta, AP

Vučević je rekao da smo "svedoci sramnih napada na članove porodice Vučić u kojoj, osim predsednika Vlade Republike Srbije Aleksandra Vučića, niko nije ni na jednoj javnoj funkciji, za razliku od Bojana Pajtića, koji širi nepotizam i familijarno upravlja Vojvodinom".

"Pajtić je na mesto načelnice Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine postavio svoju suprugu, čime je na najbolji način pokazao koliko i kako 'brine' o Vojvodini", istakao je Vučević.

"Pajtiću su puna usta borbe za demokratiju, a potezima u praksi pokazuje svoje pravo lice. Postavljanje sopstvene supruge na tako visoko mesto ne samo da je klasičan primer nepotizma već je i degutantno", rekao je Vučević.

Predsednik novosadskih naprednjaka se zapitao kakvim bi uvredama od Pajtića i Demokratske stranke bio izložen neki funkcioner SNS da je kojim slučajem postupio poput predsednika Pokrajinske vlade koji "porodično upravlja Vojvodinom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: