Sneg širom Srbije, na Kopu -7°C

U Smederevskoj Palanci i na Zlatiboru pada sneg umerenog intenziteta, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je temperatura iznosila minus sedam stepeni.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.01.2015.

07:44

Default images
ilustracija: Tanjug

Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Sjenici, Požegi, Ćupriji i Vranju, a u Kruševcu pada susnežica, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sneg je na Kopaoniku visok 42, na Crnom Vrhu 18, Zlatiboru sedam, u Sjenici četiri, a u Beogradu i Dimitrovgradu jedan centimetar.

Na Zlatiboru je izmereno minus pet, na Crnom Vrhu i u Sjenici minus četiri, a na Paliću, u Novom Sadu i Požegi minus jedan stepen.

Najtoplije je u Negotinu, gde su izmerena dva i u Velikom Gradištu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru, gde je temperatura vazduha iznosila jedan stepen.

U Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: