Ako ste je videli, javite policiji

MUP apeluje na građane koji imaju saznanja u vezi sa nestankom Danijele Balieski (15) da o tome obaveste policiju na telefon 192 ili najbližu policijsku stanicu

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

16:59

Default images

Kako je saopšteno iz MUP-a, devojčica je visoka oko 167 centimetara, srednje telesne građe, crne kovrdžave kose i crnih očiju.

Policijskoj upravi za grad Beograd prijavljeno je da je maloletna Danijela svojevoljno napustila Prihvatilište za zlostavljanu i zanemarenu decu i da joj se od tada gubi trag.

Petnaestogodišnja Danijela Balieski nestala je pre tri meseca. Roditelji su nestanak prijavili centru za socijalni rad i policiji, kao i odeljenju za potragu, ali još nema nikakvih informacija šta je sa njihovom ćerkom. Devojčica se klinički leči u ustanovama Laza Lazarević i u institutu u Palmotićevoj ulici zbog poremećaja u ponašanju, a roditelji strahuju da već duže ne uzima ni terapiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: