Beograd: Muškarac uboden nožem

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, a jedan muškarac je uboden nožem.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.01.2015.

07:26

Default images

Muškarac je oko 02.30 u Ulici Cara Lazara 19 u Starom Gradu uboden nožem i sa rasekotinom u predelu prepona prevezen je u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Trogodišnje dete je u udesu oko 20 časova na uglu ulica Grčića Milenka i Ustaničke zadobilo povrede glave, a prevezeno je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 30 godina u udesu oko 00.10 na uglu ulica Radojke Lakić i Koste Abraševića na Zvezdari zadobio je povredu istezanje vrata, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio oko 00.10 na uglu ulica Vojislava Ilića i Ustaničke, ali tom prilikom niko nije povređen, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 121 intervenciju od kojih 26 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 287 intervencija od kojih 76 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali cerebrovaskularni i kardiovaskularni bolesnici, astmatičari i osobe sa hipertenzijom, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje adekvatne odeće i kišobrana, uzimanje vitamina i napitaka, provetravanje prostorija i oprez u saobraćaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: