Sedam gradova pod snegom, Kop -7°C

Slab sneg pada u Somboru, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci i Požegi, a najhladnije je na Kopaoniku, minus sedam stepeni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

07:57

Default images
foto: Tanjug

Susnežica trenutno pada u Novom Sadu, a rosulja, odnosno sipeća kiša, pada u Zrenjaninu, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sneg je na Kopaoniku visok 45 centimetara, Crnom Vrhu 13, Zlatiboru osam, u Sjenici šest, Leskovcu četiri, Vranju tri, Loznici i Dimitrovgradu dva, a u Sremskoj Mitrovici jedan centimetar.

Na Crnom Vrhu i Zlatiboru izmereno je minus pet, u Sjenici minus četiri, a najtoplije je u Negotinu gde su izmerena tri stepena iznad nule.

Na Paliću, u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Kraljevu, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Zaječaru izmeren je jedan stepen.

U Somboru, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Požegi, Kuršumliji, Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je nula stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: