Vesić: Spremni smo za sneg

Sve gradske službe i preduzeća spremno dočekuju snežne padavine, koje se očekuju u drugoj polovini dana i tokom noći, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.01.2015.

15:48

Default images
foto: Beta

On je kako se navodi u saopštenju Grada, dodao da će, prema najavi meteorologa, padavine biti intezivirane tokom noći, kada se očekuje formiranje snežnog pokrivača od dva do tri santimetra.

Gradski menadžer je podsetio da se grad uspešno izborio i sa mnogo obilnijim padavinama i ledenim talasom koji je zadesio prestonicu oko Nove godine.

"Trenutno se nadležne gradske službe i preduzeća nalaze u Trećem stepenu pripravnosti, dok će noćas on biti podignut na viši nivo za jedan stepen. Takođe će biti posipana so po kolovozu, jer će temperatura biti oko nule, ali se ne očekuju veći problemi", istakao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: