NS: Osveštana voda teče iz slavina

Građani Novog Sada od juče više ne piju običnu česmovaču jer je voda iz gradskog Vodovoda sada i zvanično osveštana, piše 021.rs.

Izvor: 021.rs

Utorak, 20.01.2015.

09:37

Default images
Foto: Freeimages.com

JKP "Vodovod i kanalizacija" obeležilo je juče Bogojavljenje, pred današnju slavu preduzeća, a tom prilikom sveštenik je osveštao vodu iz gradskog Vodovoda.

Prema rečima sagovornika 021.rs iz ovog javnog preduzeća, posle osveštavanja vode iz gradskog vodovoda u buradima ispred kabineta direktora Miloša Stanisavljevića, u besedi je istaknuto da je na taj način, simbolično, blagoslov prenesen i na vodu koja se distribuira Novosađanima preko sistema vodosnabdevanja.

Kako 021.rs saznaje, slava firme, Sveti Jovan, koja je bila ukinuta za vreme bivšeg direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" Branka Bjelajca, ponovo je uspostavljena na inicijativu savetnika direktora u ovom preduzeću i predsednika Pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislava Bokana, koji je ovogodišnji kum slave.

Na proslavi i osveštenju vode iz gradskog vodovoda bilo je dvadesetak zvanica u protokolarnom delu proslave.

Na jučerašnjoj proslavi bilo je i nekoliko funkcionera iz novosadske vlasti, uglavnom iz koalicije "Svi za Novi Sad" (3D i SPO), a primetan je bio izostanak članova vladajuće SNS, piše 021.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: