Kulibali bio u Madridu pre napada

Francuski terorista Amedi Kulibali proveo je tri dana u Madridu pre prošlonedeljenih napada u Parizu, javio je španski list "La vangardija".

Izvor: B92

Četvrtak, 15.01.2015.

12:19

Default images
Foto: Tanjug

Španska policija sada istražuje da li je tamo imao podršku ćelije.

Kulibali je boravio u Madridu između 30. decembra i 2.januara sa drugom osobom čiji identitet još nije utvrđen, napisao je ovaj dnevni list koji izlazi u Barseloni, a preneo je AFP.

Španske vlasti rade sa svojim kolegama iz Francuske na istrazi o aktivnostima Kulibalija u Španiji kako bi utvrdili da li je imao podršku ćelije u toj zemlji.

Amedi Kulibali ubio je u petak, 9. januara, četiri taoca u supermarketu u istočnom delu Pariza.

On je, takođe, odgovoran i za ubistvo policajke izvršeno dan ranije u južnom delu Pariza. Ubijen je u akciji policije u supermarketu u Parizu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: