Autobus se zapalio, osmoro stradalo

Najmanje osam osoba je poginulo, a 22 je povređeno kada je turistički autobus skrenuo sa autoputa i zapalio se, izvestili su danas malezijski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.01.2015.

08:31

Default images

Vozač autobusa je skrenuo da bi izbegao gumu koja je stajala na autoputu i autobus je upao u provaliju prevrnuvši se, izvestio je dnevnik "Star" u svom onlajn izdanju, preneo je AFP.

U nesreći su dve osobe ostale nepovređene, dok je njih 15 zadobilo ozbiljne povrede, javila je državna agencija Bernama pozivajući se na navode lokalne policije.

Svi putnici u autobusu su bili iz Malezije, a nesreća se dogodila oko 1.00 sati po lokalnom vremenu u gradu Tapa na glavnom malezijskom autoputu koji povezuje sever i jug zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: