Oblačno i suvo pa sunčano i toplo

U Srbiji će ujutro biti umereno oblačno i uglavnom suvo vreme, po kotlinama maglovito, a u toku dana pretežno sunčano i relativno toplo, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Četvrtak, 15.01.2015.

01:00

Default images
ilustracija: Beta/AP

Najniža temperatura biće od minus pet do tri stepena, a najviša dnevna od šest do 11 stepeni.

Duvaće slab vetar, pre podne zapadni i severozapadni, posle podne jugoistočni.

U Beogradu će sutra ujutro biti umereno oblačno i uglavnom suvo. U toku dana se očekuje pretežno sunčano i relativno toplo vreme, s najnižom temperaturom tri, a najvišom 10 stepeni. Vetar će biti slab, pre podne zapadni i severozapadni, posle podne jugoistočni.

U Srbiji će tokom narednih sedam dana biti relativno toplo vreme. Do subote će ujutro biti mestimično slab mraz i magla, u toku dana pretežno sunčano.

U košavskom području jugoistočni vetar će biti u pojačanju.

U nedelju se očekuje naoblačenje s kišom, na visokim planinama sneg. U ponedeljak će doći do kratkotrajnog razvedravanja, a u utorak i sredu će biti oblačno i vetrovito vreme, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

U Beogradu će u istom periodu biti relativno toplo vreme. Do subote će biti pretežno sunčano, duvaće jugoistočni vetar u pojačanju.

Za nedelju meteorolozi predviđaju naoblačenje s kišom, a u ponedeljak kratkotrajno razvedravanje. U utorak i sredu viće oblačno, vetrovito i uglavnom suvo.

Na većinu hroničnih bolesnika meteorološke prilike mogu imati relativno povoljan uticaj. Osobama sa srčanim oboljenjima se savetuje izvestan oprez. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom i glavobolja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: