Policajka ubijena u Parizu

Policajka u koju su danas pucali nepoznati napadači u Parizu podlegla je povredama, javlja BBC. Nije poznato da li je slučaj povezan s napadom na "Šarli ebdo".

Izvor: B92

Četvrtak, 08.01.2015.

08:52

Default images
Foto: Beta/AP

Neimenovana policajka, inače saobraćajac, pogođena je zajedno sa jednim gradskim službenikom u Montružu, kada je na nju iznenada pucano iz automatskog oružja tokom uviđaja lakšeg saobraćajnog udesa.

Francuski list "Parizjen" navodi da su policajci došli po pozivu zbog udesa kod Port d Šatijona u 14. arondismanu, posle čega su na njih dvojica napadača otvorila vatru iz automatskih pušaka M5.

Policajka, inače saobraćajac, pogođena je u leđa, a iako je prvobitno objavljeno da je ranjen i njen kolega, mediji sada javljaju da je u pitanju čistač ulica, koji je u kritičnom stanju.

Jedna osoba je uhapšena nakon incidenta.

Zasad nije jasno da li su napadači bili u jednom od vozila u sudaru ili su došli sa strane.

Jedan od njih je odmah pobegao peške u obližnju stanicu metroa, a drugi, za koga svedoci tvrde da je nosio pancir, odvezao se belim automobilom.

Uhapšeni napadač je, navodno, "afričkog porekla i ne odgovara opisu osumnjičenih za napad na "Šarli ebdo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: