"Premijeru kažem sve što mislim"

Uvek mogu da kažem sve što mislim svom premijeru i predsedniku stranke, nije to pitanje da li ste nečiji igrač, već da li imate stav, kaže Zorana Mihajlović.

Izvor: B92

Sreda, 07.01.2015.

16:40

Default images
Foto: B92

Potpredsednica SNS i ministarka građevine rekla je u Kažiprstu B92 i da misli da je rekonstrukcija vlade nešto pozitivno.

"Ne razmišljam o tome da li ću ja biti u sastavu sledeće vlade, ali ako rekonstrukcija može da donese nešto bolje, hajde da je napravimo. Treba uvek menjati stvari ako može na bolje, a ne čekati neke rokove", rekla je ona.

Ministarka je rekla i da je ona u prethodnoj godini uradila sve što je obećala, da su doneti svi najavljeni zakonski akti i da su objavljene "bele" i "crne" liste.

Kako kaže, jedino što bi promenila jeste to da ne bi dozvolila prolongiranje odluke o spajanju "Puteva" i "Koridora", za šta je okrivila rukovodstvo "Koridora", ocenjujući da su se ponašali opušteno.

Na pitanje ko je odgovoran za to, rekla je da će kroz spajanje tih preduzeća i izbor novog rukovodstva biti praktično i jasno ko je odgovoran.

Govoreći o legalizaciji nelegalnih objekata i pitanju "da li će Zorana biti najhrabrija i srušiti vikendice porodice predsednika Srbije", rekla je da to nija pravo pitanje.

"U Srbiji postoji milion i po nelegalnih objekata i potrebno je rešenje za sve. Prva sam koja se jasno zalaže za legalizaciju. Zalažem se za to da se legalizuje sve što je moguće i što ne ugrožava život ljudi", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: