CG: Oluja nasukala trajekt

Usled olujnog severoistočnog vetra, koji od sinoć duva u Herceg Novom, trajekt "Kamenari" Pomorskog saobraćaja jutros se nasukao na delu obale u Kamenarima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2014.

13:37

Default images

Trajekt je bio vezan na mestu gde počinje treća traka, ujedno i prestrojavanje za one koji planiraju da koriste trajekt, a jak vetar ga je "odneo" tridesetak metara u suprotnu stranu.

"Brzom intervencijom nadležnih iz ovog preduzeća, trajekt je vraćen i počeo je sa saobraćanjem već od 8.30 časova", potvrdio je Radiju Jadran tehnički direktor AD Pomorskog saobraćaja Đuro Kosić, naglasivši da štete nije bilo.

Kosić je dodao da drugih problema na mestu prelaza Kamenari – Lepetane tokom noći nije bilo i da svi ostali trajekti saobraćaju bez problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: