Problemi sa internetom u S. Koreji

Širom Severne Koreje su u protekla 24 sata zabeleženi problemi sa internetom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

21:45

Default images

Problemi s vezom s internetom u Severnoj Koreji traju već 24 časa i stalno su se pogrošavli do tačke kada je "Severna Koreja totalno pukla", rekao je direkor za analizu interneta u kompaniji Din risrč (Dyn Research).

Za sad je nejasno da li su problemi s internetom u Severnoj Koreji neka vrsta odazde za hakereske napade na kompaniju Soni pikčs entertejment (Sony Pictures Entertainment) za koje su SAD optužile Pjongjang.

Američki predsednik Barak Obama u petak je rekao da će SAD reagovati na taj napad, ali nije naveo kako.

Bela kuća odbila je da komentariše današnje probleme s internetom u Severnoj Koreji, dok je portparolka Stejt departmenta rekla da će neke od reakcija vlade SAD biti primećene, a neke možda i ne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: