Skupština APV odbila zahtev Šešelja

Skupština Vojvodine odbila je danas zahtev Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da u svojstvu građana prisustvuju sutrašnjoj sednici pokrajinskog parlamenta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

17:35

Default images

U saopštenju za javnost predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora navodi se da je ova tema bila deo rasprave na danas održanoj sednici Kolegijuma Skupštine Vojvodine.

"Nakon obavljenih konsultacija i iznesenih stavova, ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici Skupštine Vojvodine", piše u saopštenju Ištvana Pastora.

Skupština Vojvodine razmatraće na sutrašnjoj sednici predlog budžeta za 2015. godinu.

Uoči sednice sukobile su se članice vladajuće koalicije.

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak je rekao da će ta stranka "u najskorije vreme" tražiti smenjivanje predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora, koji je zapretio da u tom slučaju njegov Savez vojvođanskih Mađara (SVM) neće glasati za predloženi pokrajinski budžet.

Lider radikala je u emisiji Centralni dnevnik Fejs televizije iz BiH izjavio da je ključna srpska kompromitacija Srebrenica i da je to je najmračnija tačka na srpskoj strani u ovome ratu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: