U udesu jedan poginuo, 7 povređenih

Jedna osoba je poginula, a sedmoro je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kad su se sudarila dva putnička automobila na Kružnom putu, kod Orlovače.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

06:54

Default images

Nesreća, u kojoj je poginuo bugarski državljanin, dogodila se oko 3h, javlja RTS. Njegovog suvozača izvukli su vatrogasci, i on je prevezen na Odeljenje reanimacije KC.

I ostali povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a jedna osoba je operisana. Među povređenima je i četvorogodišnje dete, koje je stabilno, kažu za RTS u KC.

Kako RTS nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je jedan od vozača zaspao za volanom.

Automobili, jedan bugarskih, drugi makedonskih registarskih oznaka, sudarili su se direktno.

Stradali muškarac star je 45 godina, i preminuo je na licu mesta.

Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su u nesreći povređene dve žene i četiri muškarca, od kojih je jedna žena teško povređena i ona je bez svesti prevezena u Urgentni centar, kao i jedna muškarac koji je zadobio povrede glave, grudnog koša i stomaka, prenosi Beta.

Jednom od putnika u nesreći je polomljena noga, dok je devojčica zadobila samo kontuzione povrede.

AMSS apeluje: Sporije vozite

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 82 saobraćajnih nezgoda u kojima je 44 osoba povređeno, a nažalost dve osobe su smrtno stradale.

U Beogradu je evidentirano 40 saobraćajnih nezgoda u kojima je 18 osoba povređeno, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema izveštajima meteorologa u nedelju se očekuje kišno vreme, u višim predelima zemlje i slab sneg što prouzrokuje mokre kolovoze i poledicu.

Iz AMSS apeluju na na smanjenu brzinu i poštovanje saobraćajnih propisa, jer i magla u velikoj meri otežava vožnju i smanjena je vidljivost najviše na području Leskovca i Vranja.

Prema podacima Uprave granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta, sem graničnog prelaza Horgoš, a vreme zadržavanja je oko 60 minuta sa tendecijom porasta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: