Oblačno jutro pa kišovit dan

U Srbiji će posle oblačnog jutra ponegde sa kišom, i u višim predelima sa snegom, biti vetrovito i nešto hladnije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

01:00

Default images

Posle podne na severu, a uveče i u ostalim krajevima očekuje se razvedravanje.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, koji će krajem dana biti u slabljenju. Jutarnja temperatura biće od jedan do četiri, a najviša dnevna od pet do 10 stepeni.

U Beogradu će ujutro i pre podne takođe biti oblačno, i moguća je i slaba kiša. Posle podne očekuje se postepeno razvedravanje.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar koji će krajem dana biti u slabljenju. Jutarnja temperatura biće oko tri, a najviša dnevna oko šest stepeni.

U Srbiji se od ponedeljka do četvrtka ujutro ponegde očekuje slab mraz i magla, a tokom dana sunčano i relativno toplo vreme.

U petak i za dane vikenda biće oblačno, nešto hladnije mestimično s kišom, u planinama sa snegom. U Beogradu se očekuju slične vremenske prilike.

Očekuje se nepovoljna biometeorolosdka situacija za većinu hronično obolelih, narocito za osobe sa cerebrovaskularnim i respiratornim oboljenjima.

Reumatski bolovi, neraspoloženje i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: