KV: Prevarama uzela 700.000 dinara?

Kraljevačka policija uhapsila je V.S. (37) iz Zaječara zbog sumnje da je izvršila pet krivičnih dela prevare i tako protivpravno prisvojila oko 700.000 dinara.

Izvor: Tanjug

Subota, 20.12.2014.

10:54

Default images

Sumnja se da je V.S. ulazila u stanove građana, tako što je koristila izgovore da je žedna, da joj je loše ili da im može pomoći u vezi njihovih problema, navodi se u saopštenju PU Kraljevo.

Nakon ulaska u stanove, pod izgovorom da "skida“ magiju", tražila je od vlasnica uglavnom predmete od zlata, koje je prevarom prisvajala. U jednom slučaju je, kako se dodaje, oštećenoj prodala narukvicu ubedivši je da je zlatna.

Sudija za prethodni postupak je nakon saslušanja osumnjičenoj odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Zbog sumnje da ima još prevarenih, policija je pozvala sve oštećene da neposredno ili na broj telefona Policijske uprave Kraljevo 036/364-255 prijave ova krivična dela.

U saopštenju policije se građani upozoravaju da u stanove ne primaju nepoznate osobe, jer se najčešće radi o prevarantima, koji na raznorazne načine pokušavaju da od njih iznude novac i druge vredne predmete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: