Mardok se razveo zbog Tonija Blera?

Toni Bler kaže da nikada neće govoriti o spekulacijama u vezi sa njegovim odnosom prema Vendi Deng, bivšoj supruzi Ruperta Mardoka.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

21:04

Default images

Bivši premijer Velike Britanije reagovao je ljutito kada je uputan u vezi sa tim u intervjuu za Ekonomist, udarivši svojom šoljicom za kafu "toliko jako da se kafa prelila, a da su svi u prostoriji poskočili“. Bler je oduvek odbijao da je u vezi sa Vendi Deng, podseća Independent.

On je negirao bilo kakvu "neprikladnu" vezu sa Dengovom, od koje se Rupert Mardok razveo u novembru 2013, posle 14 godina braka.

Bler, koji je u braku sa advokaticom Čeri Bler, rekao je da priroda tog odnosa nije nešto o čemu će on ikada govoriti. "Nisam do sada i neću“.

Magazin Ekonomist je nastavio: "Ali, da li se on spetljao kad je u pitanju njegovo prijateljstvo sa gospođom Deng? Velika, tamna mrlja od znoja iznenada se pojavila ispod njegovog pazuha, šireći se na skupoj plavoj košulji“.

Bler je kum jednoj od kćerki nekadašnjeg para, ali Mardok je završio svoje prijateljstvo sa njim, podseća Independent. Jedan od najvećih medijskih magnata rekao je ranije ove godine da je bio šokiran kada je čitao delove dnevnika svoje žene, u kojima je ona napisala da je razvila "topla osećanja" prema Bleru.

Inače, u javnosti su se pojavile glasine da je Bler provodio sa Vendi vikende na porodičnom ranču Mardoka u Australiji.

"Bio sam u Australiji“, rekao je Mardok na ove glasine. "Kada sam se vratio tamo, naravno pitao sam osoblje, i oni su se otvorili. To je cela priča“, rekao je on dodavši da je nedelju dana kasnije, čim je pronašao advokata, podneo zahtev za razvod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: