Kolima se zakucao u zgradu stranke

Preduzetnik, koji je propao, iz očaja je udario svojim kolima u zgradu španske vladajuće konzervativne partije u Madridu.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

11:56

Default images

U vozilu su bile dve boce gasa u vozilu koje nisu eksplodirale, javila je policija. Niko nije povređen, a čovek je uhapšen.

Portparol policije u Madridu rekla je za Frans pres da je on udario svoje vozilo oko 7 sati o zid sedišta Narodne partije u Madridu, a da su u vozilu bile dve boce s butanom i eksplozivna naprava.

On je bio direktor firme koja je sve izgubila, rekla je ona.

Porptarol partije u donjem domu Parlamenta Rafael Ernando rekao je da se "može isključiti islamistički napad" što ih je prvobitno bio zabrinulo.

On je rekao da ipak zabrinjava to što neko može da napadne jednu političku stranku kao što je njegova ili bilo koja druga.

Vlada premijera Marijana Rahoja "radi na tome da promeni stvari koje su izazvale krizu i koje su uništile mnoge ljude", dodao je on.

Policija je opkolila blok oko zgrade stranke u centru španske prestonice, što je izazvalo saobraćajnu gužvu u jutrarnjem špicu, kad svi idu na posao a jedna metro linija bila je u prekidu i nekoliko metro stanica zatvoreno, javili su novinari Frans presa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: