Danas oblačno i suvo, do 15 stepeni

U Srbiji će danas biti malo do umereno oblačno, relativno toplo i suvo vreme sa maksimalnom temperaturom od osam do 15 stepeni.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

00:13

Default images

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo će na severu Vojvodine ujutru ponegde biti slaba, kratkotrajna kiša.

Ujutru će biti mestimično niska oblačnost i magla, a minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do sedam stepeni.

Vetar će biti slab i umeren pretežno južni i jugozapadni.

I u Beogradu će danas biti malo do umereno oblačno i suvo vreme, a vetar će biti slab i umeren, južni.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće oko sedam, a maksimalna oko 15 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 26. decembra, u subotu tokom većeg dela dana biti malo do umereno oblačno i suvo vreme, a samo ujutru u severnim predelima je moguća slaba kratkotrajna kiša.

Uveče u severnim i zapadnim, tokom noći i ostalim predelima očekuje se naoblačenje mestimično sa slabom kišom, a na planinama i sa snegom.

U nedelju će biti hladnije vreme, ujutru su moguće slabe padavine, a tokom dana delimično razvedravanje. Severozapadni vetar biće u pojačanju.

Zatim će do kraja perioda biti suvo vreme sa temperaturom vazduha iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: