Vlada spremna za dijalog sa PR

Vlada Srbije spremna je za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, koji bi, prema planu trebalo da započne početkom februara u Briselu.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

15:19

Default images

U raspravi o Informaciji o procesu pridruživanja Evropskoj uniji, ocenjeno je da je Vlada Srbije posvećena evropskom putu i da nastoji da ispuni sve obaveze u procesu pridruživanja.

Kako se navodi u saopštenju iz Vlade, šef Misije EU u Srbiji Majkl Davenport, koji je učestvovao u raspravi, visoko je ocenio spremnost Srbije da implementira Briselski sporazum i doprinese normalizovanju stanja na Kosovu i Metohiji.

On je izrazio zadovoljstvo zbog dobre organizacije i uspešnosti Samita premijera Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope, održanog ove nedelje u Beogradu, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: