DS: Civilno društvo da dâ amandmane

DS je pozvala organizacije civilnog društva koje imaju amandmane na Predlog zakona o budžetu za 2015. godinu da ih dostave DS kako bi ih poslanici podneli.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

14:42

Default images

"Želimo da se što veći broj građanki i građana uključi u donošenje budžeta i da ga, koliko god je to moguće, popravimo amandmanima i time doprinesemo ravnomernijem i pravednijem raspoređivanju zajedničkog novca u sledećoj godini", navodi se u saopštenju Resornog odbora DS za ljudska i manjinska prava i saradnju sa nevladinim organizacijama.

DS najavljuje da će sve amandmane koji su u saglasnosti sa vrednostima koje zastupa ta stranka njeni poslanici podneti i braniti.

Amandmani mogu da se dostave na adrese koje se mogu naći na sajtu DS do nedelje u podne, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: