SM: Uhapšen zbog smrti pešaka

Policija je rasvetlila saobraćajnu nesreću koja se dogodila sinoć u ataru sela Kusadak, u kojoj je jedan pešak poginuo.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 18.12.2014.

12:52

Default images

Uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Kako je saopštila Policijska uprava u Smederevu, inspektori kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu rasvetlili su saobraćajnu nezgodu u ataru sela Kusadak, opština Smederevska Palanka, u kojoj je jedan pešak poginuo, a vozač automobila napustio lice mesta nezgode.

Do nezgode je došlo sinoć oko 18 sati, na putu Smederevska Palanka - Mladenovac, tako što je nepoznati automobil udario 37-godišnjeg D. L. iz Kusatka, nakon čega je vozač automobila, bez zaustavljanja, nastavio vožnju.

Od posledica udara pešak je preminuo na licu mesta. U cilju identifikovanja vozila i vozača angažovani su svi raspoloživi policijski službenici i oprema.

Intenzivnim operativnim radom, u toku večeri je utvrđeno da je pešaka udario automobil "seat kordoba" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljala Lj. G. (45) iz Rabrovca, opština Mladenovac.

Ona je uhapšena i predata zameniku Osnovnog javnog tužioca u Velikoj Plani, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: