Pretučen Srbin u Peći

Srbina Pavića Gojkovića (61) pretukla je danas u Peći grupa Albanaca, a od linča su ga spasli pripadnici Kosovske policije.

Izvor: Tanjug

Sreda, 17.12.2014.

18:28

Default images

Gojković je u izjavi Tanjugu rekao da se incident dogodio kada je s kumom i svojom majkom izašao iz jedne advokatske kancelarije, nakon čega ga je napala grupa Albanaca.

"Sa svojom majkom i kumom koji nas je dovezao u Peć bili smo do jedne advokatske kancelarije kako bi se dogovorili sa kosovskim Albancem zbog spora koji sa njim imamo vezano za našu zemlju. Nismo uspeli da se dogovorimo i kada smo izašli iz kancelarije napala me je grupa Albanaca”, rekao je on.

On je naglasio da ga je od linča spasao kum koji je uspeo da se otrgne rulji i upadne u stanicu policije koja se nalazila u neposrednoj blizini i dozove pomoć, kazao je Gojković.

Gojković je u incidentu zadobio prelom više rebara, a odmah nakon incidenta vratio se u Beograd, gde odranije živi sa svojom porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: