Prevrnuo se autobus kod Umke

Autobus "Laste" se prevrnuo na izlasku iz Umke, a u udesu je povređeno više putnika, potvrđeno je Operativnom centru MUP-a.

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

23:32

Default images

Povređeni su prebačeni u beogradski Urgentni centar i u Dom zdravlja u Obrenovcu, rečeno je u MUP-u, gde za sada nemaju podatke o tačnom broju povređenih i stepenu povreda.

Za sada MUP nema informaciju ni o uzrocima nezgode.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je Tanjugu da su na mesto udesa upućene dve lekarske ekipe.

"Za sada nemamo podatke o broju povređenih", rekla je Macura.

Ona je dodala da je reč o autobusu koji se prevrnuo na izlasku iz Umke, kod prve stanice prema Obrenovcu, u mestu Duboko.

"Sa terena nam javljaju da je dosta vozača sa privatnim automobilima, koji su tuda prolazili, poveli povređene do Doma zdravlja u Obrenovcu, ali se u ovom trenutku još ne zna njihov broj", dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: