Izmene u saobraćaju zbog Samita

Zbog održavanja Samita, danas će biti manjih izmena u režimu saobraćaja preko Brankovog mosta od 12 do 14, i oko 16 sati.

Izvor: B92

Utorak, 16.12.2014.

08:39

Default images

Saobraćaj na pojedinim deonicama u Beogradu biće kratkotrajno obustavljen ili izmenjen tokom Samita Kine i zemalja centralne i istočne Evrope.

Manjih izmena u režimu saobraćaja preko Brankovog mosta biće danas od 12 do 14 sati, a izmene u saobraćaju očekuju se i oko 16 sati, kad počinje ekonomski forum u Centru "Sava", jer će delegacije pri dolasku koristiti bulevare Novog Beograda, saopšteno je iz Gradske uprave.

U popodnevnim satima će biti još izmena u saobraćaju o čemu će javnost biti blagovremena obaveštena.

Sve linije će saobraćati redovnim trasama uz zaustavljanje.

Uz saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova saobraćaj će na svim deonicama koje budu zatvorene vrlo brzo biti vraćen u normalan režim.

Grad Beograd apeluje na građane da koriste linije javnog gradskog prevoza, koji će funkcionisati u punom režimu, kako bi se izbegle gužve, kao i da imaju razumevanja i strepljenja, te da koriste alternativne pravce do željenih lokacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: