"Trebalo uvesti vanrednu situaciju"

Direktor Sektora za vanredne situacije Predrag Marić rekao je da je trebalo uvesti vanrednu situaciju u Majdanpeku.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.12.2014.

16:18

Default images

On je gostujući u vestima B92 rekao da je ta odluka trebalo da bude doneta, ali da je lokalni Štab odlučio drugačije.

“U svakom slučaju, mi iz Sektora činimo sve što je potrebno, radimo mnogo u ova tri dana, a do sada smo poslali deset malih i tri velika agregata. Očekujemo da objekti od prioriteta budu snabdeveni agregatima, kao i da se zagreje jedna sportska hala“, rekao je Marić.

Predsednik opštine Majdanpek Dejan Vagner rekao je sinoć u vestima B92 da neće biti evakuacije građana.

“Ne radi se o poplavi ili zemljotresu, ako će se vršiti evakuacija, treba da nađete smeštaj, a da ne pričam o panici, te da ima starih i bolesnih. U slučaju evakuacije ljudima treba omogućiti bolje uslove, a mislim da je bolje da ljudi sada ostanu tu gde jesu“, zaključio je Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: