Letonija uz Srbiju na putu ka EU

Ambasador Letonije Ivras Pundurs izjavio je da se Letonija zalaže za dalje proširenje EU i da podržava Srbiju na njenom evropskom putu.

Izvor: B92

Petak, 28.11.2014.

15:41

Default images

Kako je saopštila Vlade Srbije, Pundurs, ambasador na nerezidencijalnoj osnovi zemlje koja 2015. preuzima šestomesečno predsedavanje EU, razgovarao je danas u Beogradu s ministarkom zaduženom za ervopske integracije Jadrankom Joksimović.

Ministarka Joksimović istakla je da je agenda EU i unutrašnja agenda Srbije i da Vlada naporno radi na sprovodjenju sveobuhvatnog reformskog procesa u interesu gradjana Srbije.

Ona je ponovila da Srbija želi da postane funkcionalni deo EU i da zato ne juri za rokovima, već je usredsredjena na kvalitetno sprovodjenje reformi, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: