Ruski konvoj krenuo u Ukrajinu

Još jedan konovoj sa humanitarnom pomoći za građane istočne Ukrajine krenuo je iz Noginska, saopštio je zvaničnik iz ruskog Ministarstva za hitne slučajeve.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

10:37

Default images

Oko 60 kamiona krenulo je jutros iz moskovskog regiona sa konzerviranim namirnicama, šećerom, staklom i materijalom za popravku krovova, izjavio je zamenik šefa Nacionalnog centra za upravljanje u kriznim situacijama Oleg Voronov, preneo je Tas.

Zamenik ruskog minsitra za hitne situacije Vladimir Stepanov izjavio je novinarima početkom nedelje da će osmi konvoj koji Rusije šalje u Ukrajinu isporučiti 1.000 tona humanitarne pomoći.

Od sredine avgusta do sredine novembra Rusija je uputila u Ukrajinu sedam konvoja sa 8.000 tona humanitarne pomoći u Donjeck i Lugansk, na istoku Ukrajine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: