Leskovčanin povređen u udesu na KiM

Vladimir Nikolić (26) iz Leskovca lakše je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na severu Kosova.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

13:44

Default images

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić je rekao da se nezgoda dogodila u 11.10 časova na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić i da je Nikolić tom prilikom zadobio lakše povrede.

Vozilo marke "Jugo" izletelo je sa puta pod nerazjašnjenim okolnostima kod Bistričkog mosta, pri čemu je vozač zadobio lake povrede.

Na severu Kosova od januara do 24. novembra ove godine evidentirano je 113 saobraćajnih udesa u kojima je osim materijalne štete, teže i lakše povređeno više od 50 lica dok je 10 osoba izgubilo život.

U većini slučajeva uzroci automobilskih nesreća uglavnom su prebrza vožnja, neprilagođena vožnja uslovima na putevima i vožnja pod dejstvom alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: