Užice: Pucnjava zbog kafanske svađe

Užička policija podnela je krivičnu prijavu i privela J.J. (37) iz Užica osnovnom javnom tužiocu, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.11.2014.

14:00

Default images

J.J. je priveden jer je prošle noći u jednom ugostiteljskom objektu u gradu ispalio sedam metaka tokom fizičkog obračuna sa grupom mladića.

Incident se dogodio kada je u ranim jutarnjim časovima došlo do verbalnog sukoba između dva gosta lokala, u čiju raspravu su se umešali J.J. i još četvorica mladića, usled čega je došlo do fizičkog obračuna.

Sumnja se da je J.J. pucao iz pištolja marke “Crvena zastava”” za koji nije imao izdatu dozvolu. On se tereti da je potom udario u glavu jednu osobu, koja je zadobila teške telesne povrede i zbrinuta je u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija je na licu mesta pronašla pištolj i nož, a sudija je J.J. nakon saslušanja izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa svedocima, saopštila je Policijska uprava Užice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: