Levi i Mali o Starom sajmištu

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi dogovorili su saradnju u izgradnji Memorijalnog centra Staro sajmište.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.11.2014.

19:30

Default images

Podsetimo, na Starom sajmištu se za vreme Drugog svetskog rata nalazio Jevrejski logor.

Kako je saopštila Gradska uprava, Mali je tokom sastanka ocenio da je neophodno ojačati kulturnu, obrazovnu i sportsku saradnju dve zemlje.

On je pozvao izraelska preduzeća da uzmu učešće na tenderima koji će 2015. godine biti raspisani za javno-privatno partnerstvo u oblasti prečišćavanja otpadnih voda, prerade otpada, reciklaže i pretvaranja otpada u energiju, kao i u izgradnji četiri podzemne garaže.

Mali je uputio poziv gradonačelniku Jerusalima da poseti Beograd u aprilu 2015. godine, kada će u srpskoj prestonici biti održan Samit gradonačelnika zemalja Jugoistočne Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: